Reverberation - Keith Blanchard

Keith Blanchards fantastiska bok om hur starkt musik påverkar vår hjärna, mående och prestationer, och hur du nu kan använda den kunskapen till att faktiskt bli bättre på allt! På svenska hos Nopolar Publishing 2023!

Med förord och redaktörsskap av artisten Peter Gabriel, öppnar boken Reverberation upp en värld där du aktivt kan utnyttja musikens kraft för att förbättra och förstärka varje aspekt av ditt liv. Du får lära dig hur specifika låtar och olika tekniker kan hjälpa dig att sova bättre, hur du förstärker dina kreativa förmågor, blir mer produktiv, ja, till och med hur du får ett bättre sexliv och mycket mer…

Musik är en universell mänsklig erfarenhet som har funnits med oss sedan tidernas begynnelse. Det visar sig nu allt tydligare i modern forskning att musik inte bara handlar om underhållning - det är ett djupt inbäddat, subtilt och kraftfullt kommunikationsmedel. Låtarna och rytmerna resonerar med dina hjärnvågsmönster och leder till förändringar i din hjärna: de skapar dina sinnesstämningar, konsoliderar dina minnen, stärker dina vanor (både de goda och de dåliga) ... och får dig till och med att bli förälskad.

Din musik formar dig på en undermedveten nivå, hela dagen lång. Du kommer att upptäcka det fantastiska arbete som sker i skärningspunkten mellan musik, vetenskap, teknik och medicin.

Författarna har talat med dussintals neurovetenskapsmän som gör spännande genombrott och med toppartister som David Byrne, Branford Marsalis, Hans Zimmer, Mick Fleetwood och Sheila E. för att få musikerperspektivet. Och du kommer att få veta hur musik redan tillämpas strategiskt för att bryta missbruk, vända effekterna av Alzheimers sjukdom, bygga mer produktiva och kreativa team, utveckla intuitiv personlig teknik och på annat sätt förändra ... ja, allting.

Ta chansen att låta musiken göra dig bättre på allt genom boken Reverberation.

Översättning: Eva-Teresia Lundberg