Woke - Titania McGrath

Äntligen har den radikala och intersektionella poeten Titania McGrath låtit översätta sina bevingade visdomsord och omstörtande diktverk till det svenska språket. Allt (nästan) du behöver som Woke för att lyckas föra den sanna fanan för Social RättvisaTM framåt finns här. Köp och läs denna ödmjuka bibel om du vågar, ge bort den och du kommer att ångra dig. Författaren och aktivisten Titania McGrath har nått drygt 700 000 följare på Twitter. Den förra ledningen blockerade henne upprepade gånger, kanske lyckas den nya göra det för gott. Säljes i en begränsad första upplaga.

Översättning: Jens Ganman Från tryckeriet: 2023

”Boken som alla talar om" - The Times (Årets bok)

"Titania McGrath är ett geni" - Spectator (Årets bok)

"Underbar klassisk satir" - Ricky Gervais

"Precis som Bridget Jones förkroppsligade den ångestfyllda nittiotalsfeministen, en skapelse vars dagboksanteckningar sammanfattade alla våra förhoppningar, rädslor och misslyckanden, så är Titania McGrath hennes nutida efterträdare, en flicka som är precis lika vilsen och förvirrad, lika noggrant observerad och fångad - och lika katastrofalt rolig" - Sarah Vine, Daily Mail

"Hysterisk kul.... den mest konstnärliga formen av subtil parodi" - Joe Rogan

I Woke visar Titania McGrath hur alla kan spela sin roll i strävan efter Social Rättvisa. Som sin tids största ikon i framkant av aktivismen på nätet, har Titania en unik position för att guida sina läsare genom den ofta förvirrande uppsjö av terminologi och begrepp som utgör 2000-talets "wokeness". De här nya idéerna gör ofta allmänheten förvirrad, särskilt om de inte läser engelska The Guardian eller svenska Dagens Nyheter. Det är faktiskt mycket lättare än vad folk tror att vara "woke". Som Titania visar kan vem som helst vara en aktivist. Genom att helt enkelt lägga till en regnbågsflagga på din Facebook-profil, eller genom att hänga ut en äldre person som inte förstår vad "icke-binär" betyder, kan du förändra världen till det bättre. Faktum är att sociala medier nu har gjort det möjligt att visa hur god du är utan att behöva göra någonting alls. Titanias steg-för-steg-guide är aktuell och oumbärlig och kommer att hjälpa dig att bli den upplysta person som du behöver vara i en alltmer progressiv värld. På ett långt ifrån nedlåtande sätt förklarar Titania varför du har fel om allting och hur du kan bli mer som hon.